Jobba hos oss

VILL DU VARA EN DEL AV VÅRT TEAM?



Hos oss hittar du vad som måste vara en av branschens behagligaste arbetsplatser, där vi lägger oerhört stort fokus på arbetsklimat, arbetsmiljö, stressfri vardag och långsiktigt tänk där ditt och dina arbetskamraters välmående står i absolut centrum!



I gengäld ställer vi höga förväntningar till att Du är med och arbetar proaktivt för just detta genom ett gott humör och en stor skopa entusiasm för allt vad dagen kan tänkas erbjuda!



Nu söker vi Dig som är en driven, engagerad, etablerad, erfaren och social cykelmekaniker eller säljare med mycket goda grundläggande mekkunskaper inom cykel. Du har minst ett par års yrkeserfarenhet inom detta, och vill ha en fast anställning.



Vi ser det som ett krav att du är en allsidig och prestigelös person med både bredd och spets i kompetens, då vår kundbas framförallt består av vardagspendlaren och vardagsmotionären, men även high-end elitmotionärer och rena tävlingscyklister med toppmodern utrustning som förlitar sig på vår förmåga och kunskap. I fråga om verksamhetsfördelning så står vår verkstad för den absolut största delen av omsättningen, även om vi givetvis också är en helt komplett cykelbutik. Mycket av arbetet består i mottagningen av verkstadskunderna.



För att trivas hos oss tror vi att mycket är vunnet om du är lugn, glad, trygg i dig själv, älskar kundmötet, uppskattar umgänget med glada kollegor samt är ordningsam, nogrann och självgående. Vi tror stort på frihet under ansvar och friheten att kunna styra över sitt eget arbetsflöde på daglig basis med bara en mer långsiktig toppstyrning. Utöver teknisk kompetens lägger vi vid rekrytering stor tyngd vid karaktär och personlighet hos den som anställs till vår grupp.



Notera att vår rekrytering är långsiktig, vi söker ingen för ett korttidsarbete eller säsongsarbete. Platsen kommer att tillsättas när rätt person ansöker, så det finns inget konkret startdatum eller sista datum att skicka in sitt CV och personliga brev. Är DU rätt person så vill vi ha dig med oss in i en mycket givande framtid!


Ansök på jobb@sjostancykel.se

Ursäkta olägenheten.

Sök igen