Continental GP 5000 23-622

729,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i butikslager

Continental står inför den svåra uppgiften att utveckla en värdig efterträdare till Grand Prix 4000 S II - däcket som fortfarande dominerar prestandatesting världen över. Det var viktigt att fokusera på på rullmotstånd, lång livslängd, hastighet och punkteringsskydd.

I centrum av dessa överväganden har utvecklarna på Continental satt en speciell person i centrum - nämligen dig. Det är din tid du spenderar på cykeln. Oavsett om det är träning eller tävling. Oavsett om det är regn eller solsken, kallt eller varmt. Oavsett om det är för att sätta en ny bästa tid eller bara för att ta ett varv runt huset. Så kan du lita på Grand Prix 5000 

Den bästa allroundern på marknaden med en helt ny nivå av prestanda. Kör snabbare, bekvämare och ännu starkare punkteringsskydd. Gjord för att göra dig bättre. Grand Prix har en avancerad Black Chili-förening för lägsta rullmotstånd, lång livslängd och maximalt grepp på vått underlag. Med LazerGrip kan du bli ett med vägen. ActiveComfort absorberar stötar från GP 5000 och garanterar en överlägsen körupplevelse. Vectran Breaker är tillverkad av en högteknologisk fiber och erbjuder nu ännu bättre punkteringsskydd.